Előkészítése: A nyúlcombokat megmosom, leszárítom, majd megsózom és megborsozom. Mindkét oldalát lisztbe mártom.
Elkészítése: Az olajat nagy serpenyőben felforrósítom, és a combok mindkét oldalát jól átpirítom. A tejszínt ráöntöm, és az összezúzott fokhagyma felét belekeverem. Közepes tűzön, fedő alatt, kb. 25 percig párolom. A párolási ideje letelte után a fedőt leveszem, és a megmaradt fokhagymát is rátéve, addig forralom, amíg a levét el nem fövi, és csak sűrű, kevés mártás marad alatta.
Megjegyzés: petrezselyemmel ízesített, kukoricás-mazsolás párolt rizzsel tálalom.
Tipp: fokhagyma helyett a vöröshagymával is nagyon finom. A vöröshagymát nyomják át fokhagymaprésen, a hagyma akkor adja ki legjobban az aromáját.